Gezamenlijke website van de Synagoge Meerssen en het Leerhuis Limburg

La Rosa de Maastricht 24 maart 15:00 uur

Affiche La Rosa de Maastricht 24 maart online

La Rosa de Maastricht staat wederom met joodse volksmuziek op de planken  van de mooie synagoge aan de Kuileneindestraat in Meerssen. Met veel plezier,  vakkundigheid en overgave brengt de groep klezmer, jiddische liederen en sefardische balladen (romanzas). Nieuw is de bijzonder muzikale bijdrage van ervaren contrabassist Janusch Hallema, die de muziek van een solide klankbodem voorziet en een fijne, blijde swing toevoegt.

“Mit herts un mit gefil” biedt La Rosa de Maastricht u een hartverwarmende middag aan vol passie, humor, tederheid en verbazende kleine verhalen, die steeds worden toegelicht.
Ga mee op reis naar het Oost-Europa van begin 20e eeuw, naar het Spanje van het Moorse rijk, en het Turkije onder de Ottomanen. Overal werd joodse muziek gemaakt. Om te leven, overleven en voort te bestaan was muziek een heerlijk, onontbeerlijk element. Levenslust en droefenis gaan hand in hand.

Voor meer info: www.larosademaastricht.com
Reserveringen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of: 06 -2488 3379